Fins la Lluna i tornar

Zim, por la tarde, escribió:


M’estima fins la Lluna i tornar.

No sé si mereixo tant. Molts kms, potser massa, més dels que m’he guanyat, però si és així, tinc intenció de guanyar-me’ls. Beneïda paciència d’amargues arrels i dolços fruits, gràcies per fer-me una bestreta d’aquestos kms de més. I que la distància no s’escurci. Jo també l’estimo fins a la Lluna i tornar, per això sé que no mereixo tant d’ella.

2 respuestas para “Fins la Lluna i tornar”

 1. M dice:

  Copyright!

  T’estimo molt, jo a tu t’estimo molt; si estàs amb mi desapareix tot el que és trist; un dia gris el pintes de colors: fins A la lluna i tornar t’estimo jo!

  Maite Zaitut

 2. Zim dice:

  Llevaba tiempo triste
  Hasta que tú llegaste
  Y mi mundo color gris
  Lo coloreaste
  Con tus dedos
  Que hicieron de pinceles
  Y libraron a mis sueños
  De las celdas de sus cárceles

  El mundo gira

  (se parece un poco eh? XD)